fb_img_1479415733654Klubi çiklistik MTB Trepça është një nga klubet me të organizuara sportive në Mitrovicë, ndoshta edhe më gjerë.

Me një grup fantastik i të rinjëve në klub, çiklistët e KÇ-MTB Trepçës vazhdimisht janë në përgatitje si për evenimente të ndryshme poashtu për mbajtjen në nivel të formës fizike.

fb_img_1479416300226

Është bërë rutinë që çiklistët e KÇ-MTB Trepça të përshkojnë në mënyrë të organizuar malet dhe kodrinat e Shalës së Bajgorës dhe shpesh herë kalojnë me dhjetra kilomentra në qytete të ndryshme kosovare.

fb_img_1479415662820

Duhet theksuar se në klub janë gërshetuar përvoja dhe rinia dhe duke u nisur nga ky fakt sukseset në të ardhmën janë të pritshme nga drejtuesit e klubit dhe qytetarët e Mitrovicës.

fb_img_1479415533829

Artikulli paraprakZyrtare: Juventus nënshkruan me mesfushorin që kërkohej nga gjithë Evropa
Artikulli tjetërKthehet aty ku e nisi