KB Sigal Prishtina paraqet për regjistrim lojtarët ndërkombëtar :

-CAMERON DAKOTA FORTE nga Arizona – SHBA, lojtar i ATOMEROMU nga Hungaria

-CURTIS LEE DAVIS III nga Texas – SHBA, lojtar CANTON CHARGE D-LEAGUE nga SHBA

Lojtarët e lartëpermendur mund të regjistrohen në FBK dhe të paraqiten për KB Sigal Prishtina pas plotësimit të kritereve në bazë të Regullores mbi regjistrimin e lojtarëve në FBK.

Artikulli paraprakSanchez do të mbetet në Londër, por diku tjetër!
Artikulli tjetërJuventus vazhdon bisedimet me Schalken…