Ndërron jetë Avni Shabani, gazetar i mirënjohur sportiv.

Ai ka qenë gazetar shumëvjeçar në gazetën Rilindja, pastaj në radio Kosovë dhe disa vite edhe drejtor i drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport në Ferizaj,

“Sapo ndërroi jetë, kolegu dhe miku im, Avni Shabani

Prehu në paqe njeri me zemër dhe shpirt te bardhë”, ka shkruar kolegu i tij, Edmond Thaçi.  

/Bota Sot

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here