Kampionati botëror Rusia 2018 edhe zyrtarisht ka nis të numeroj mbrapsht pasi nga sot nis vëmendja për ngjarjen më të madhe të vitit të ardhshëm.

U hodh edhe zyrtarisht shorti në tetë grupe të ndara nga katër skuadra, dhe pa asnjë dyshim do të veçohen grupet B, D dhe G, ku janë përfaqësuese shumë të forta që kanë potencial të shkojnë deri në fund.
Këto janë grupet e ndara dhe përfaqësueset pjesëmarrëse.

GRUPI A
Rusia
Egjipti
Uruguaji
Arabia Saudite

GRUPI B
Portugalia
Spanja
Irlanda
Maroko

GRUPI C
Franca
Peru
Danimarka
Australia

GRUPI D
Argjentina
Islanda
Kroacia
Nigeria

GRUPI E
Brazili
Zvicra
Costa Rika
Serbia

GRUPI F
Gjermania
Meksika
Suedia
Republika e Koresë

GRUPI G
Belgjika
Tunisi
Anglia
Panama

GRUPI H
Polonia
Senegali
Kolumbia
Japonia

Artikulli paraprakProtesta e veçantë e Zazas ndaj gjyqtarit: Më ndëshko me të verdhë!
Artikulli tjetërRusi 2018: Do të hasim në përballjen Shqiptarë – Serb