Milot Rashica ka vendosur përfundimisht të ardhmen e tij, dhe ka zgjedhur të luajë për përfaqësuesen e Kosovës në të ardhmen.

Supersport raporton lajmin, dhe sigurisht ky nuk është një lajm i mirë për Shqipërinë, duke ditur talentin e tij.

Tashmë hapet rruga për lojtarët që do të kalojnë nga Shqipëria te Kosova, dhe Rashica ishte i pari që e bëri diçka të tillë pas njohjes së Kosovës nga UEFA dhe FIFA.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here