Edhe sonte po vazhdojmë të ju prezentojmë përforcimin e radhës të #KFSHKËNDIJA, i cili poashtu është një futbollist mjaftë kualitativ, i cili tashmë vishet.

Arben Pllana, mesfushorë ofanziv, i është bashkuar KF SHKËNDIJA. Arbeni karrierën e ka filluar te FC Kosovari ku ka luajtur për disa vite, duke qenë nje nga lojtarët kyç.

Arbeni me një teknik të përsosur, shpejtësi dhe goditje të fortë do të i jap edhe më shumë vlerë repartit të ofanziv.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here