Lojtari deshti të largohet, klubi ia miratoi kërkesën.

Klubi kosovar ka bërë të ditur se me marrëveshje të dyanshme janë dakorduar për shkëputjen e kontratës, dhe menjëherë njoftuan opinionin përmes faqes zyrtare në facebook, shkruan Korneri.net

Faleminderit Brandon

Me marreveshje te dyanshme dhe me kerkese te vet lojtarit ju njoftojme qe kemi shkeputur marreveshjen me Brandon Randolph.

Golden Eagle Ylli e falenderon Randolph per kontrobutin e tij dhe i uron shume suksese ne te ardhmen.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here