KF Vëllaznimi ka arritur marrëveshje me qendër-sulmuesin Florim Bërbatovci.

Bërbatovci është sulmues me përvoje të madhe në klubet: Prishtina, Liria, Llapi, Besa dhe së fundmi në KEK.

Bërbatovci do ti mbrojë ngjyrat kuq e zi për sezonen 2021/22.

Artikulli paraprak𝘽𝙡𝙚𝙧𝙞𝙢 𝙆𝙧𝙖𝙨𝙣𝙞𝙦𝙞 𝙞 𝙗𝙖𝙨𝙝𝙠𝙤𝙝𝙚𝙩 𝙯𝙮𝙧𝙩𝙖𝙧𝙞𝙨𝙝𝙩 𝙂𝙟𝙞𝙡𝙖𝙣𝙞𝙩
Artikulli tjetërA duhet grupi Suning ta shesë klubin?