E nderuara familje Sadriu

Me pikëllim morëm lajmin për vdekjën e Qëndrimit.

Në emër të Klubit basketbollistik Trepca, shprehim ngushëllimet më të sinqerta për humbjën e djalit tuaj dhe bashkëpuntorit tonë.
Vdekja i tij është një humbje e madhe për ne si klub, por edhe për gjithë qytetin.

Qoftë i përjetshëm kujtimi për të!

Me respket KB.Trepça

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here