Pas Rubik Krajkovës i cili nënshkrojë për klubin e famshëm shqiptar Partizani, edhe një tjetër kosovar ka shkuar hapave të njëjtë. Poashtu fjala është për 17-vjeçarin Eris Thaqi, i cili edhe është shpall kampion i Kosovës edicionin e kaluar me U-17 me Kek-un.

Thaqi luan mesfushor defanziv sepse shumë mirë di ta dirigjojë lojën para vijës së fundit dhe të shpërndajë edhe topa të saktë për bashkëkojtarët edhe për pjesën ofanzive.

Partizani po bënë politikë të menur duke transferuar lojtarët më të mirë të rinjë Kosovar, por njëkohësisht edhe po u ofron kushte shumë të mira dhe punë profesionale.

Sipas Thaqit pritja ishte tejet e mirë dhe ai beson shumë në ngritjen si futbollist te Partizani, dhe  njëherit falenderon KEK-un për punën e berë deri më tani .

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here