Demetrio Albertini;Costacurta Alessandro;Angelo Carbone

Pronarët e rinjë të Milanit janë duke tentuar të marrin në klub legjendat, Albertini dhe Costacurta, por një gjë e tillë nuk pritet të ndodh pasi që të dy tashmë e kanë mohuar një gjë të tillë.

Albertini ditë më parë kishte shkruajtur në rrjetet sociale: “Io non sono interista” (unë nuk jam interist), që nga të gjithë është kuptuar si “jo” e madhe për pronarët kinez gjë e cila është duke ndodhur të Inter, kurse një injorim i tillë ka ardhur edhe nga Costacurta, i cili në mbrëmjen e sontme ka mohuar një detyrë drejtuese te Milani, duke mbrojtur shkrimin e Albertinit në rrjetet sociale.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here