Në pozitën e plejmejkerit Trepça angazhon lojtarin Amin Hot

Amin Hot do ta bartë fanellën gjelbër e zi për edicionin 2021/2022 dhe njëkohësisht përmbyll listën e lojtarëve të huaj.

Hot i bashkohet Trepçës si lojtar me mjaft përvojë, i cili ka zhvilluar karrierë në shtete si Greqia, Hungaria, Bullgaria, Sllovakia, Bosna. Ai është nga Mali i Zi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here