KONTRIBO DUKE BLERË.

Kjo iniciativë nisi vitin e kaluar, dhe po ecën mirë.

Vetëm në këtë mënyrë i ndihmohet klubit të zemrës, duke blerë fanellat (maicat) e reja, dhe gjitha paratë shkojnë në buxhetin e KB Trepça, shkruan Korneri.net

“Filloj shitja e “maicave” me llogo të Klubit. Së shpejti do të del në shitje edhe dresi i sezonës 2021 – 2022! Shtandi i shitjes gjendet në Sheshin ” Isa Boletini” Në qytetin e Minatorit – Mitrovicë!

TREPÇAnaBASHKON – #TORCIDA1984

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here