Huliganizmi në Angli dhe stadiumet e atjeshme kanë nis të kthehen çdo ditë e më shumë. Pikërisht ndeshjen West Ham dhe Chelsea, e kanë karakterizuar përleshjet në mes tifozëve.

Në stadiumin Olimpik erdhi deri të përleshja në mes të tifozëve local, të cilët pranë policisë së dobët dhë sigurimit gjuheshin mes vete me karriget e stadiumit dhe me gjëra të tjera të forta.

Gjëra të tilla në Angli dënohen ashpër deri te ndalesa përjetë e atyre tifozëve që shkaktojnë dhunë, pork jo tashmë ka nis t’i shqetësojë zyrtarët e futbollit në ishull, pasi gjëra të tilla po ndodhin shumë shpesh.

Por, ky stadium nuk i plotëson ende kushtet e sigurisë, diçka që ishte thënë dhe paralajmëruar edhe para ndeshjes.

 

Artikulli paraprakFlorenzi pësoi lëndim të rëndë
Artikulli tjetërLRF Prishtinë: Rezultatet dhe tabelat aktuale pas javës së VIII