Janë raportuar dy rastet e para të Coronavirusit në Kosovës.

Një shtetase italiane 22-vjeçe dhe një një 77 vjeçar kosovar, janë diagnostifikuar me virusin Covid 19, shkruan Korneri.net

Tashmë nuk ka më qetësi as në vendin tonë, andaj edhe federatat sportive menjëherë duhet të marrin vendimin që të gjitha aktivitet të pezullohet që ngta dita e nesërme dhe atë duke mos humbur asnjë minutë më shumë.

Po presim dhe po shpresojmë që edhe Qeveria e Kosovës pas mbledhjes emergjente të orës 19.00, të mer këtë vendim, por në raste të tilla edhe krerët e federatave do të duhej të merrnin një vendim të tillë si masë preventive ende pa marr miratimin e Qeverisë. /Korneri.net   

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here