NDESHJA PËR SUPËRKUPËN KOSOVË-DIASPORË FC PRISHTINA – SC DRITA KOSOVA LUHET NË FUSHËN E FLAMURTARIT NE PRISHTINË

Me 20 tetor 2016, në stadiumin e Flamurtarit në Prishtinë, zhvillohet ndeshja për Supërkupën Kosovë – Diasporë, në mes FC Prishtina (fituese e Kupës në Kosovë) dhe SC Drita Kosova (Kornwestheim – Gjermani), fituese e Kupës për klubet shqiptare të futbollit në Diasporë.

Ndeshja fillon në orën 14.00.
Sikur shumë aktivitete të FFSHGJ-së edhe ardhja e SC Drita Kosova Kornwestheim në Kosovë për të zhvilluar këtë takim ndihmohet nga Ministria e Diasporës së Republikës së Kosovës.

Artikulli paraprak10 ekipet më të mira në historinë e Champions League
Artikulli tjetër‘Dua të bëj seks në publik’, -Deklarata e gruas së futbollistit të njohur