“Po bëhet e pamundur për ne si tifozë të qëndrojmë të distancuar nga politikat e klubit, dhe si pasojë e degjenerimit të proceseve të ndryshme mbrenda klubit po detyrohemi të mirremi me shumë çështje që nuk na takojnë.
Skifterat kundërshtojnë fuqishëm vendimin e fundit të disa anētarëve të kryesisë për aplikimin e masave ndëshkuese karshi lojtarëve.Ne jemi të vetëdijshëm që këto masa janë mbrenda rregulloreve të zbatueshme por konsiderojmë se nuk jane rrjedhojë e qëllimeve të mira , nuk janë të arsyeshme dhe në momentin më të papërshtatshëm.
Ne do të mbështesim lojtarët dhe nëse ky vendim nuk do të tërhiqet ne nuk do të garantojmë për veprimet tona të cilat dëmtojnë klubin”, shkruajnë “Skifterat”. në Facebook.

Artikulli paraprakAdaptohet me lloçin e Kosovës, por jo me ushqim!
Artikulli tjetërE pazakontë/ Ekipi i Chapecoenses gjobitet, ja arsyeja!?