Komentatori Dritan Shakohoxha është duke kaluar pushimet në Dhërmi, aty ku shkojnë shumë personazhe të njohur nga çdo fushë e jetës. Mirëpo, një “incident” i vogël ka ndodhur me komentatorin e “Super Sport”.

Shprehja e tij e famshme “mbani frymën njerëz”, duket se është kthyer në realitet tek ai, i cili këtë herë ka mbajtur frymën në ujë. Pra, Shakohoxha është solidarizuar me publikun dhe ka zgjedhur këtë herë që të jetë në vend të tyre.image

Artikulli paraprakTre mungesa në start të kampionatit
Artikulli tjetërAdnan Januzaj te gjiganti italian