Tërmeti shkatërrues që goditi Kroacinë sot la pas shumë ndërtesa të prishura. Njëra prej tyre është salla në Petrinje.

Klubi i Gjimnastikës Petrinja publikoi foto që tregojnë dëmin e madh të shkaktuar në sallë dhe në 20:30 u mblodh një seancë urgjente e Bordit Ekzekutiv të Shoqatës Kroate të Gjimnastikës për të diskutuar programin e ndihmës për klubet e prekura të gjimnastikës.

Duhet të theksohet se pak para tërmetit, gjimnastët kishin stërvitje, por për fat të mirë ata arritën të largoheshin nga palestra para se ajo të fillonte shembjen. /Korneri.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here