Përballjet FC Prishtina – Drenica (3:0) dhe Ballkani – Feronikeli (0:0) të vlefshme për gjysmëfinalet e Digitalb Kupës së Kosovës shënuan rikthimin e futbollit në Kosovë pas dy muajsh mungesë. Kjo ka ndodhur jo pa pasoja, pasi forma e dobët fizike është vënë re. Menjëherë kemi dëmtimin e tre lojtarëve: Arbios Thaçi (FC Prishtina – Drenica) dhe Përparim Islami e Harmoni tek 90 minutëshi tjetër.

Kjo tregon më së miri se për të arritur formën optimale do duhet akoma kohë.  Një nga faktorët kryesorë është edhe mungesa e kushteve normale të stërvitjes. Duhet të presim e të  shohim se si do shkojnë  gjërat.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here