Shumë bashkatdhetarë kishin dalur  sot në orën 19.00 në aeroportin e Helsinkiut për tëpritur krerët e FFK-së dhe një pjesë të futbollistëve të Përfaqësueses së Kosovë qëudhëtuan nga Prishtina dhe Shkupi. Kryetari i FFK-së i falënderoi për këtë pritje duke ju premtuar   se  futbollistët   e   Përfaqësueses   së   Kosovës   janë   të   gatshëm   të   japin maksimumin për sukses. Ndërsa , bashkatdhetarët e njoftuan kryetarin Vokrri se tashmë në Norvegji janë të gatshëm që ta përkrahin Kosovën në këtë ndeshjet dhe se 90% e stadiumit do të jetë me adhurues shqiptarë.

Artikulli paraprakKërkojnë kthimin e tij
Artikulli tjetërZYRTARE: Lamarcus Reed nënshkruan me KB PEJA