Një vendim i papritshëm në orën e fundit.

Pas përfundimit të ndeshjes së sotme kundër KB Vëllaznimi, kryetrajneri Dragan Radovic njoftoi bordin e klubit për dorëheqje nga pozita.

Trajnerin Radovic e falënderojmë për angazhimin e deritashëm dhe kontributin e tij në fitoren e kupës së Kosovës dhe i dëshirojmë suksese në të ardhmen. Ky vendim sipas asaj që mësuam erdhi pas paknaqësive me skuadër dhe mospajtimeve të shumta.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here