Rekordmeni botëror në atletikë, Usain Bold, ka paralajmëruar largimin nga ky sport, duke përfituar nga gjendja emocionale për garat e vitit 2017.

“Do të jetë sezoni im i fundit dhe për ketë dua të përfitoj”, theksoi sprinteri xhamajkan.

“Kemi bërë shumë gjatë dhjete vjetëve, ky do të ketë sezoni im i fundit. Prioriteti im do të jetë përsëri 100 metershi”, deklaroi kampioni olimpik.

30-vjeçari, mbajtës i rekordit botëror në 100 m (9.58) dhe 200 m (19.19) ka riperseritur disa herë së në 2017, do ta mbylle me Botërorin e Londrës (5-13 gusht), për t’i dhënë fund karrierës impresionante, gjatë të cilës ka fituar 11 tituj botërore.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here