Zlatan Ibrahimovic ka kënaq të gjithë në klubitn e tij pas paraqitjeve të bëra në xhirot e para të këtij edicioni në Premier League, dhe sipas informacioneve jo-zyrtare thuhet se në Old Trafford të gjithë jan ë të mendimit që t’ia avzhddojnë kontratën edhe për një vit tjetër.

Edhe spe Ibrahimovic ka nënshkruar vetëm për një stinor dhe në tetor i mbush plot 25 vjet, kjo nuk po u pengon me gjasë zyrtarëve të klubit që t’i ofrojnë atij edhe një kontratë tjetër deri në vitin 2018.

Përshtypjet me të mëdha suedezi i ka lënë me përgatitjen e jashtëzakonshme fizike. Kur iu nënshtrua testeve fizike para se të nënshkruante kontratën me United, Zlatan kërkoi të dinte se cilët ishte rekordet për çdo test individual dhe në fakt i theu të gjitha.

Artikulli paraprakFormacionet zyrtare: Feronikeli-Ferizaj
Artikulli tjetërFormacionet zyrtare: Besa-Prishtina