Njoftim: KF Drenica

Të nderuar, tifozë e përkrahës të klubit futbollistik “Drenica”,.
Ju njoftojmë që sot ka dhënë dorëheqje kryetarja e klubit tonë, znj. Mihane Kodra-Bekteshi.

Deri në zgjedhjen e kryetarit të ri, klubin tonë do ta udhëheq drejtori sportiv, Nehat Hamiti.

Shumë shpejtë klubi jonë do të riorganizohet dhe do të përgatitet që të nis sezonin e ri 2020-2021, për të korrur suksese të reja e për të bërë krenar secilin drenicak e përkrahës tonë.

Artikulli paraprak5 Easy Details About Phillippines Brides Described
Artikulli tjetërThe Insider Key on Mailorder Brides Mexico Uncovered