Një mysafirë i paftuar dhe i befasishëm në garat e Formula1. Çmimi i Mad hi Sigapurit ka mbledh gjithë pilotët e kësaj gare, dhe kur pilotët bënin xhirot e tyre më të shpejta, papritmas shihet një hardhucë duke e kaluar rrugën dhe atë pak sekonda pasi atypari kaloi Max Verstappen.

Në Singapur hardhuca është një personazh i njohur dhe i shpeshtë, porn ë shtegun e F1, kjo ndodhi për herë të parë.

 

Artikulli paraprakCristiano Ronaldo e fiton sigurtë “Topin e Artë”
Artikulli tjetërInter kishte gati 85 milionë euro për James Rodriguez