Komiteti Ekzekutiv(KE) i FFK-së, mbajti mbledhjen e vet të radhës nën drejtimin e Fadil Vokrrit president, ku diskutoi për shumë çështje me rëndësi për futbollin e Kosovës. KE shqyrtoi dhe analizoi ndeshjet e Përfaqësueses së Kosovës si dhe rezultatet e arritura dhe pas shumë diskutimeve konstatoi se me gjithë angazhimin dhe pengesave të natyrave të ndryshme të ekipit përfaqësues, nuk është i kënaqur me rezultate e arritura, ndaj në ditët në vijim KE do të ndërmarrë hapat e nevojshëm për të dalë nga kjo gjendje me qëllim të përmirësimit të kësaj gjendje. KE edhe në herë konstatoi përmbylljen me sukses të garave të të gjitha rangjeve, konkurrencave dhe grup-moshave të reja. Po ashtu KE shqyrtoi edhe përgatitjet që po bëhen për fillimin e edicionit të ri i cili fillon më 19 gusht dhe konstatoi se gjithçka po shkon sipas dinamikës së paraparë.
KE edhe njëherë theksoi nevojën e funksionalizimin e Lidhjeve rajonale të futbollit, dhe aftësimin e zyrtarëve të klubeve, për çka janë duke u mbajtur seminare për regjistrimi i futbollistëve online(“FIFA Connect Platform”). KE shqyrtoi edhe kërkesa dhe parashtresa drejtuar KE-së.

Artikulli paraprakKlitschko ka 50% të shanseve për t’u përballur sërish me Joshua
Artikulli tjetërKompanitë më të mëdha të bastëve botërore i bien pishman: Trepça ’89 favorit i madh ndaj Vikingur-it