Soldiers from the Slovenian Armed Forces perform helicopter assisted medical evacuation training with a liter carrier at Camp Villiagio, Kosovo, July 14, 2015. The training was conducted for multinational troops—assigned to the NATO peace support mission known as Kosovo Force, or KFOR—to become familiar with different techniques used in medical evacuation situations. (U.S. Army photo by Sgt. Erick Yates, Multinational Battle Group-East)

Në ndeshjen që është duke u zhvilluar në Mitrovicë ndërmjet Kosovës dhe Sllovenisë, përpos disa tifozëve të rëndomtë nga Sllovenia, ishin prezent dhe një numër i konsiderueshëm nga KFORI slloven që operon në Kosovë.

Artikulli paraprakLiverpool “gjunjëzon” kampionët
Artikulli tjetërKosova sërish e pafuqishme ndaj Sllovenisë