Njoftim Mortor

Sot pas një sëmundje të shkurtër ndahet nga ne vetëm fizikishtë anëtari jonë i Kryesisë.

Enver VELI Ademi

Veli ka qenë personi përgjegjës për objektin dhe fushën me bari sintetik afër Liqenit Akumulues.
Veli do të mbahet në mend si një punëtor i palodhur por mbi të gjitha i Dashur dhe i afërtë për të gjithë.
Në emër timin Personal por edhe në emër të KF TREPÇËS’89 FC


FAMILJES dhe gjithë Farefisit Ju shprehim ngushëllimet më të Sinqerta.
Me dhimbje të madhe
Presidenti i KF TREPÇËS’89 FC
Z. Abedin Zeka

Artikulli paraprakDënim i rëndë për Mac Allister, për Klopp nuk ishte karton i kuq
Artikulli tjetërLlapi i fortë, Dukagjini i humbur në Podujevë