Nuk ka lojtarë të duhur, nuk ka ide për lojë, nuk ka trajner guximtar, dhe me fjalë të tjera nuk ka asgjë që i pënagjn një skuadre që kërkon evropën pas shumë viteve.

Një Udinese me gjysmë rasti kur të mposht në shtëpi, atëherë mund të paramendojmë kur San Siron e shkretë dhe bosh me pak shikues e vizitojnë skuadrat më të mëdha, mund të paramendojmë sesi mund të kaloi Milan.
Kroati Perica gjunjëzoi rosonerët e shkretë.

Artikulli paraprakQemajl Elshani shpëtoi Besën
Artikulli tjetërToooooootti, sërish vendosi kapiteni