La masia, shkolla e njohur e futbollit të Barcelonës që prodhon pa ndal talent të mëdhenjë çdo vit, nuk vetëm vend ku fëmijët mësojnë të luajnë futboll, por edhe gjëra të tjera me rendësi.

Ata i treguan tërë botës se Barcelona njëmend është më shumë se klub. Në finale e moshave 12-vjeçare Barcelona mposhti skuadrën Omiya Ardi 1:0, mirëpo atë që bënë këta fëmijë ka marr vëmendjen e tërë botës.

Në vend se të festojnë që e fituan Ëorld Challenge Cup, djelmoshat e Barcelonës shkuan për t’i qetësuar kundërshtarët japonez të cilët qanin gjatë tërë kohës.

Këta bëhet futbollistë dhe sportistë të vërtetë, pamje e cila duhet t’i tregohet shkollave tona kosovare, më saktë pedagogëve, trajnerëve tanë, ata që i mësojnë fëmijët.

 

Artikulli paraprakRobben bëri diçka që tifozët e Bayern të “çarten”
Artikulli tjetërPse denohët Boateng!