Për 7 ditë, në Tetovë do të luhet ndeshja më e madhe, njëkohësisht më e rëndësishmja në historinë e futbollit maqedonas.

Tre trofetë “Champions League”, “Europa League” dhe Superkupës së Europës ishin të ekspozuar te Qendra Sportive.

Të pranishëm ishin një numër i konsiderueshëm njerëzish, të cilët fotografoheshin me trofetë.

“E dimë se Superkuapa është “Shkupi 2017.

Donim që të gjithë këto trofe, gjithë kjo ngjarje, të jetë pjesë në krejt shtetin tonë.

Jo rastësisht jemi sot këtu në Tetovë, si njëri nga qytetet më futbolldashëse në Republikën e Maqedonisë.

E dini edhe vetë se ka dy ekipe të Ligës së Parë, ka ekipe edhe në ligat më të ulta, ka edhe shumë fëmijë të cilët mund të shihen në këtë ngjarje.

Mendojmë se qyteti i Tetovës e meriton që këto trofe të jenë pjesë e qytetarëve,”- deklaroi Popovski (Sekretari i përgjithshëm i FFM-së)

Artikulli paraprakDështimi 100 milionësh i Real Madrid
Artikulli tjetër“DARDANËT” TË PARËT QË U PAJISËN ME BILETA PËR NDESHJEN KOSOVË – MAQEDONI