Përmes një deklarate zyrtare, klubi italian Milan ka konfirmuar lajmin që sillej prej kohësh. Umberto Gandini, përfaqësuesi i klubit në ECA, njeriu më i afërt i Silvio Berlusconit, është larguar nga detyra e tij dhe sipas të gjitha gjasave ai do të merr detyrën e njëjtë te Roma që po e pret me duar të hapura, pasi ai vend ka mbetur vakant tre muaj ëm parë nga Italo Zanzi. Emërimi në rolin e ri pritet të hyjë në fuqi më 12 shtator.

Ja njoftimi zyrtar për shtyp:

Pas 23 vitesh në Milan, Umberto Gandini na lë. Ishte vendim i rëndë, por i ligjshëm. Kas qenë njeriu i afërt me të gjithë, kishte një zemër klubin tonë dhe punoj me përkushtim maksimal. Po na lë këtu me një keqardhje të madhe dhe dashuri për klubin të kishe, përteje dhe vlerave të tuaja të padiskutueshme profesionale, dhe  do të mbetesh përgjithmonë në zemrat tona.

Artikulli paraprakUEFA shpërblen me 150 milionë euro! Kush fiton më shumë…
Artikulli tjetërFIFA: Lojtarët që kanë luajtur për ekipet tjera pas 13 majit, s’mund të luajnë për Kosovën