Komunikate per medie

Inspektorati i Punës shfuqizon të gjitha vendimet që FFK i ka marr në raport me mua.

Drejtësia vonon, por fiton!

Sot , fitoi drejtësia, po rikthehem në vendin tim të punës, për te vazhduar vizionin e legjendës Fadil Vokrri për zhvillim të futbollit të Kosovës.

Inspektorati i punës konfirmoi atë që të gjithë e kanë ditur se me kanë larguar padrejtesisht nga puna , vetëm pse kam kërkuar të respektohet Statuti, të ketë transparencë në FFK dhe të mbeshteten klubet me mjetet financiare qe UEFA i ndan çdo vit për zhvillim të tyre.

Jam larguar nga puna për shkak se kam kërkuar të respektohet ligji, për shkak të ambicieve e ideve që synim kishin zhvillimin e futbollit përtej imagjinates se atyre qe u perpiqen te me largojne.

Me largimin tim është tentuar që të frikësohen të gjithë ata qe munden me pas ambicie në futboll apo pozita udhëheqese ne FFK, sepse Agim Ademi e ka konsideruar Federaten si prone private te tij.

Keta pesë muaj kanë qenë të vështira për mua dhe familjen time, ngase jam atakuar padrejtesisht pa asnje te vetmin faj , gabim apo shkelje ligjore, nga një i dënuar për vepër penale, i cili vazhdon ta mbaj të uzurpuar poziten e kryetarit, në kundershtim me Statutin e FFK-së dhe ligjet e Kosovës dhe Kodin Etikë të UEFA-së dhe FIFA-së.

Me këto veprime dhe këtë qasje është demtuar futbolli i Kosovës, unë do tē punoj me tere kapacitetin tim për te krijuar unitetin dhe profesionalizmin ne FFK.

Futbolli duhet te na bashkoj të gjithëve dhe të gjithë se bashku duhet të punojmë për të arritur synimin tonë avancimi e futbollit dhe kualifikimin në Kampionatin Evropian.

Bashkë për Futbollin!

Artikulli paraprakArianit Ahmeti kthehet në punë në FFK-së, e fitoi çështjen përmes Inspektoratit të Punës
Artikulli tjetërLirohet lojtarët dhe trajneri i Gjilanit