Barcelona pas ka shënuar fitore në xhiron e fundit 0-5 në ëdhëtim te Sporting Gijon, dhe menjëherë pasi janë kthyer në shtëpi e kanë bërë një foto me gjithë lojtarët dhe stafin përcjellës. Kjo goto nuk ka qenë e rastësishme për të që klubi zotohet se është “Më shumë se një klub”, dhe padyshim se Barcelona me plotë të drejtë konsiderohet si klubi më i madh në botë.

Në këtë foto përveç trofeve që i kanë fituar edicionin e kaluar, janë lojtarët, trajnerët dhe stafi përcjellës numri i të cilëve është 27.

Asnjë klub tjetër në botë nuk ka kaqë shumë persona rreth klubit që merren me çështjet e ndryshme organizative, por edhe të lojës prandaj një trajner si Luis Enrique i cili ka qenë pjesë e Barcelonës edhe si lojtarë, nuk e ka shumë të vështirë punën në klub, e aq më pak kur në skuyadër ka futbollistë si Mess, Neymar e Suarez.

Artikulli paraprakReprezentuesit belg nuk udhëtojnë në Barcelonë
Artikulli tjetër“Klopp jep ligjërata në televizionin anglez”