Se La Liga ka futbollistët më cilësor dhe është kampionati më i fuqishëm në Evropë, këtu nuk ka diskutim, ndërsa Premier League ështtë pa asnjë diskutim më i pasuri, pasi edhe skuadrat e fundit në tabelë kanë pasuri të madhe e lërë këto që janë në krye.

Kampionati gjerman vazhdon të jetë më i shikuari në botë, pasi stadiumet e tyre gjithmonë janë të mbushura deri në fund dhe shikueshmëria atje për vitin e nëntë me radhë është më i larti, kurse italianët tregohet ende fanatikë të mëdhenjë, pasi kurrë nuk u ka interesuar para apa skuadra tjetër jashtë Italisë, dhe besnikëria e futbollistëve në këtë kampionat është më i madhi në histori të futbollit.

Apo pajtoheni me këtë konkludim?

 

 

 

Artikulli paraprakMontella i shqetësuar: Pescara shumë e rrezikshme
Artikulli tjetërRashica luajti 81 minuta, por Vitesse pësoi nga PSV