U mbajt Kuvendi i rregullt i FFKsê, që sivjet ishte online për shkak të pandemisë Covid-19.

Në të morën pjesë të gjitha klubet kosovare të të gjitha kategorive, dhe u bisedua për shumë çështje esenciae të futbollit në vensin tone, shkruan Korneri.net

Trajneri i Llapit, Tahir Batatina, ka pasur disa kërkesa shumë të mira që lidhen me futbollistë të rinjn si dhe kartonët e verdhë, numri i të cilëve duhet të rritet sipas tij nga dy në tre, që më pas lojtari të mos ketë të drejtë loje.

“Sot isha pjesë e Kuvendit të Rregullt të FFK-së si Delegat i K.F. Llapit, ku kërkova rikthimin e rregullit për të inkuadruar futbollist nën moshën 20 vjeçare.

Gjithashtu kërkova që suspendimi në Kupë të rritet nga dy kartonë të verdhë në tre kartonë të verdhë dhe që Superliga të luhet me top të njëjtë”, tha Batatina. /Korneri.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here