Zlatan Ibrahimovic në Instagram:

"Kështu që ju mendoni se kam mbaruar, që karriera ime do të përfundojë së shpejti. Ju nuk më njihni. Gjithë jetën time duhej ta luftoja. Askush nuk besonte në mua, kështu që unë duhet të besoja në veten time. Disa njerëz donin të më shkatërronin, por ata thjesht më bënë më të fortë. Të tjerët donin të më shfrytëzonin, por ata më bënë më të zgjuar. Dhe tani ju mendoni se unë kam mbaruar. Për të gjithë ju, kam vetëm një gjë për të thënë: Unë nuk jam si ju, sepse nuk jeni ju. Sepse unë jam Zlatan Ibrahimovic, dhe unë thjesht po ngrohem.” 
Artikulli paraprakRussian Women Are Able To Reclaim Once
Artikulli tjetërThe Options For Vital Aspects For ace my homework expertpaperwriter