Kapiteni i përfaqësuesës së Kosovës, Samir Ujakni, beson se Kosova ka ngritje përkundër humbjës nga Kroacia në Zagreb. Sipas Ujkanit Kosova, Kosova është në rrugë të mbarë dhe shpreson të vazhdohet me këtë ritëm.

“Kemi treguar se nuk jemi vetëm talente por jemi një ekip. Kemi ekip të ri por besoj qe jemi në rrugë të mbare dhe shpresojmë që do të vazhdojmë kështu”, deklaroi Ujkani.

Artikulli paraprakKroacia djersitet mirë për të mposhtur Kosovën
Artikulli tjetër​Bunjaki: Kjo është loja më e mirë e Kosovës