Denimi i atletit olimpik, Oscar Pistorius është rritur në 13 vjet e pesë muaj burgim, pasi prokurorët argumentuan se dënimi i tij prej gjashtë viteve burgim për vrasjen e Reeva Steenkamp, ishte i padrejtë dhe tepër i shkurtër, shkruan “BBC”.

Gjykata Supreme e Apelit vendosi që dënimi i tij të shkojë në 15 vjet duke i hequr vitet që ka kaluar në burg.

Pistorius, i cili gjithmonë ka këmbëngulur se bëhej fjalë për një vrasje aksidentale të së dashurës Reeva Steenkamp, me katër plumba, natën e Shën Valentinit të vitit 2013, pasi nuk e ka njohur të fejuarën kur i hyri në shtëpi./Korneri.net.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here