Ne vazhden e aktiviteteve te organizimit sa me te mire te klubit, Gjilani ka arritur marreveshje per sponzorizim teknik me kompanine e njohur te veshjeve sportive LIG, raporton faqja zyrtare e klubit në Facebook.

Ne baze te kesaj marreveshje, Gjilani ne edicionin futbollistik 2016/2017 do te vishet me rekuizita te brendit LIG, duke perfshire keshtu, ndshjet, stervitjet dhe cdo eveniment tjeter publik, privat etj…Duke perfshire keshtu edhe ekipet e moshave te reja.

Si rrjedhoje gjithashtu, per here te pare, LIG do te lansoje ne treg dresat zyrtare te klubit per te gjithe tifozet dhe adhuruesit e K.F.Gjilani-t.

Te bashkangjitur i gjeni dizajnet e dresave per sezonin e ri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here