Ivan Gazidis ka qenë nën vëzhgim që nga emërimi i tij si CEO i AC Milan sidomos në vitin 2018, por strategjia e tij tregtare duket se po e lëviz klubin në drejtimin e duhur.

Pasi u bashkua nga Arsenali, Gazidis ka filluar një mision për të ndihmuar Milanin të kuptojë potencialin e vërtetë të markës së saj globalisht përmes partneriteteve të reja inovative dhe krijimit të sponsorizimeve kryesore.

Në një video të fundit për SempreMilanTV, Peppe Di Stefano hedh një vështrim të thellë në punën që Milani po bën larg fushës për të modernizuar. Shijoni videon dhe si gjithmonë na tregoni mendimet tuaja në komentet më poshtë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here