????????????????????????????????????

Federata e Futbollit e Turqisë shtroi drekë tradicionale për Federatën e Futbollit të Kosovës, gjatë secilës u bashkëbisedua për marrëdhëniet ndërmjet dy Federatave. Duke i përshëndetur delegacionin e FFK-së, nënkryetari i Federatës turke Semet Yardimci, edhe një herë u shpreh për marrëdhëniet që kanë dy shtetet Turqia dhe Kosova e në veçanti marrëdhëniet e shkëlqyera ndërmjet Federatave.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Yardimici foli për thellimin e këtyre marrëdhënieve dhe se Federata turke do të vazhdojë ta ndihmojë dhe ta mbështesë edhe më tutje FFK-në në të gjitha fushat. Ndërkaq, kryetari i FFK-së, Fadil Vokrri duke falënderuar Federatën turke për mikpritje, tha se ne kemi kaluar nëpër një kohë të vështirë dhe kur na u lejua zhvillimi i ndeshjeve ndërkombëtare ishte federata turke e cila pa asnjë kusht erdhi në Kosovë për ta zhvilluar një ndeshje miqësore me Kosovën. Po ashtu Federata turke ishte krah i FFK-së, në të gjitha proceset e pranimit në UEFA dhe FIFA, për çka u jemi shumë mirënjohës dhe falënderues. Unë besojë se marrëdhëniet tona do të kultivohen edhe më shumë dhe bashkëpunimi jonë do të jetë shumë afatgjatë. Në fund të drekës u shkëmbyen edhe dhurata.

Artikulli paraprakNuk e lëshon për asgjë
Artikulli tjetërQëndron apo largohet nga Boca? Ja si përgjigjet Carlos Tevez…