Ata kanë pasur një karrierë me shumë ulje-ngritje dhe kjo ka ndikuar edhe në formën e tyre. Kanë qenë pjesë e skuadrave të njohura në Seria A dhe jashtë saj, por tashmë kanë mbetur pa punë.

Asnjë skuadër nuk dëshiron që t’i ketë në ekip edhe për shkak të pretendimeve të larta financiare që ata kërkojnë. Nga Cassano te Gilardino, mund të shihni listën e lojtarëve që janë të detyruar t’i shohin ndeshjet nga TV.

 

Antonio Cassano, 35 vjeç

Alberto Gilardino, 35 vjeç

Giuseppe Rossi, 30 vjeç

Paolo De Ceglie, 30 vjeç

Mathieu Flamini, 33 vjeç

Sulley Muntari, 33 vjeç

Artikulli paraprakFusha në “Maksimir” në gjendje ideale
Artikulli tjetërFitore e pritur e Shqipërisë në “Elbasan Arena”