Të nderuar lexues, duke u bazaruar nga puna jonë dhe kërkesat tuaja për informacione të dorës së parë, që natyrisht ekskluzivisht janë postuar dhe postohen në “Korneri.net”, interesimi ynë është që ta kuptojmë se cila nga klubet evropiane që janë përfshirë në foton e mëposhtme ka më shumë tifozë tek “fansat” e portalit tonë! Ju lutemi “like” dhe “koment” për klubin tuaj të zemrës…

Artikulli paraprakLiverpool transferon lojtar nga Middlesbrough
Artikulli tjetërTrepça ’89 në ndeshjen e tretë miqësore në Antali ka barazuar 3:3 me skuadrën Olimpik Donjetsk