Zvonimir Boban humbi çështjen gjyqësore kundër Milanit.

Kujtojmë, Boban paditi Milanin për dëmshpërblim pasi u shkarkua si drejtor në mars të vitit të kaluar. Gjykata vendosi për atë që i përkiste Boban pas shkarkimit të tij dhe vendosi që klubi duhet t’i paguajë atij 5,375,000 euro. Prej tyre, 4,125,000 EUR ishin nën material dhe 1,250,000 EUR nën dëm jomaterial, plus interesin dhe rivlerësimin dhe 843 EUR në kosto dhe 51,450 EUR në tarifat e avokatit, përcjell Korneri.net

Milani apeloi vendimin dhe gjykata në Milano e uli gjobën në rreth 4.2 milionë euro, kështu që Boban tani duhet të kthejë 1.2 milionë euro nga diferenca që i është paguar tashmë, shkruan Calcio e Finanza, raportuan shumë media italiane.

Ai humbi punën për shkak të një interviste

Ju kujtojmë, Boban nuk u pajtua me menaxhmentin për një kohë, në të cilën Ivan Gazidis kishte fjalën kryesore, dhe më pas ai e gjykoi veten me një intervistë për Gazzetta dello Sport. Në të, ai iu përgjigj hapur thashethemeve mujore se ai, Maldini dhe trajneri Stefano Pioli do të pasohen nga një njeri në verë – Ralf Rangnick.

“Deri para pak ditësh mendoja se historitë e dy shpirtrave brenda klubit ishin të pavërteta pavarësisht dallimeve kulturore si dhe dallimeve në pasion rreth klubit. Fakti që po flasim për këtë sigurisht që nuk është i mirë. Gjëja më e keqe është se ky momenti destabilizues po ndodh tani që skuadra po përparon dhe ju mund të shihni punën e palodhur të Stefan Pioli. As të na jepni një paralajmërim nuk është një lëvizje pa respekt dhe elegancë. Nuk është rruga e Milanit ose të paktën jo ajo që ne kujtojmë si rruga e Milanit, “Boban tha ashpër, dhe kjo përfundimisht i kushtoi dështimin e tij. /Korneri.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here