Presidenti i Trepçës ’89, Abedin Zeka, ka reaguar pas dënimit nga Komisioni Disiplinor i Federatës së Futbollit të Kosovës.

Komisioni Disiplinor i Federatës së Futbollit të Kosovës, pasi ka shqyrtuar procedurat e hapura disiplinore, ka vendosur që presidenti i Trepçës ’89, Abedin Zeka, të dënohet me katër ndeshje ndalesë në kryerjen e funksioneve zyrtare në klubin e Trepçës ’89, shkruan “Zeri.info”.

“Abedin Zeka, kryetar i klubit të futbollit “TREPÇA 89 “ nga Mitrovica në procedurë të hapur disiplinore nga mbledhja e kaluar e komisionit , për sjellje josportive – drejtuar gjyqtarëve pas përfundimit të ndeshjes TREPÇA ‘89 – FLAMURTARI, e zhvilluar në stadiumin “Riza Lushta“ në Mitrovicë (raportet zyrtare ; pas përfundimit të ndeshjes Abedin Zeka futet në zhveshtoren e gjyqtarëve dhe ofendon rëndë gjyqtaret e takimit. Pas kësaj reagon Policia dhe të njëjtin e largon nga zhveshtorja e gjyqtarëve. Bazuar në nenin 42 paragrafi 1 pika a/4 z.Abedin Zeka – kryetar i klubit të futbollit “ TREPÇA 89 “ nga Mitrovica z. Abedin Zeka; DENOHET me; 4 (katër) ndeshje zyrtare sipas radhës ndalesë në kryerjen e funksioneve zyrtare në klub lidhur ndeshjet e organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës”, shkruhet në njoftim.

Zeka thotë se ky është një skenar i përgatitur nga FFK-ja për ta shuar Trepçën ’89 dhe për t’i larguar investitorët.

/Zëri.info
Artikulli paraprakImmediate Solutions To Japanese Mail Order Bride In Detail by detail Detail
Artikulli tjetërProblems with Your Latin Wife