I shumë përfoluri në Itali jo vetëm për rastin e fundit Juventus-Inter, por për vite të tëra me vendimet e tij (pro Juventus), gjyqtari Nicola Rizzoli, gjatë ditës ka marr ftesën për të qenë njëri nga gjyqtarët për Kampionatin Botëror Rusia 2018. Mirëpo, përgjigja e tij nuk vonoi shumë dhe ishte negative.

Rizzoli i është falënderuar të gjithëve për besimin e dhënë, por nuk do të jetë në mesin e gjyqtarëve për botërorin e ardhshëm. Këtë vendim e ka marr pak orë pas ftesës dhe si të tillë e ka pranuar me qetësi dhe kënaqësi, mirëpo menjëherë e ka refuzuar duke i dhënë fund referimit ndërkombëtarë.

 

 

 

 

Artikulli paraprakRealiteti i dhimbshëm i Milanit! Efikasitet turpërues në tetë xhirot e fundit…
Artikulli tjetërEdhe Hernanes në Kinë