Në treg janë hasur bileta te falsifikuara. Klubi njofton të gjithë që rruga e vetme për tu paisur me bileta valide për hyrje ka qenë blejra nga pika e autorizuar nga klubi dhe se klubi nuk mbanë përgjegjësi për personat që mund të bien pre e mashtrimeve.

JU NJOFTOJMË QË BILETAT KANË ELEMENTE SIGURIE SIKURSE ËSHTË FOLIA NDRIQUESE E CILA GARANTON AUTENTICITETIN E BILETËS.

Ju bëjmë thirrje organeve kompetente si Policia e Kosovës dhe Sigurimit MGR në rast të identifikimit të personave që tentojn të hynë me bileta të falsifikuara të marrin masa konkrete ndaj tyre,KUJDES të shtuar në dyert hyrëse.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here