Novak Gjokovic e humbi ndeshjen 6:4, 6:4 nda spanjolli Robert Bautista-Agut në gjysmëfinale të Masters turnout në Shanghai.

Ishte një ndeshje e paparë ndonjëhrë e tenistit serb i cili ishte jashtëzakonisht nërvoz që nga fillimi. Nuk i shkoi asgjë si duhet, pati telashe me kundërshtarin, dhe nëse nuk arriti të nposht dhe thyej kundërshtarin, atëherë e theu reketin.

Pasi e humbi setin e parë, me të filluar i dyti e grisi edhe fanellën, më vonë u fjalos me gjyqtarin ndërsa e largojë edhe kameramanin që io ofrua atij.

Kjo disfatë e Gjokovic, tregone dhe njëherë se nëpër çfarë krize po kalon tenisti më i mirë në botë, por me këtë ritën dhe formë do të humbë shumë shpejtë primatin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here